Mirentxu

Mirentxu-Cursos de cuina a VicLa Mirentxu recorda que de  ben petita  ja entrava a la cuina gairebé d’amagat  i que l’havien de treure per l’escampada que hi feia “ensucias demasiados cacharros” li deia la seva mare mentre l’empenyia cap a fora.

La curiositat per provar coses noves i la imaginació li són innates . Combinades amb una bona dosi de creativitat i d’entusiasme han fet possible que aquella vocació que de petita sentia per la cuina s’hagi convertit en la seva  professió.

Mestre i  logopeda de formació ja introduïa tallers de receptes als  seus alumnes de parvulari per tal que descobrissin el plaer de l’art culinari. Paral·lelament  es formava a les millors escoles de cuina i, ampliava els seus estudis en dietètica i nutrició.

Fou l’any 2000 quan finalment va aconseguir ajuntar les seves dues grans passions:  la CUINA i la FORMACIÓ  dedicant-se de forma exclusiva a impartir cursos de cuina des de la vessant dietètica. La Mirentxu però, reconeix que la veritable satisfacció l’obté  quan sent que encomana l’entusiasme per la cuina als seus alumnes.

Per ella cuinar és un plaer, però un plaer saludable que ens permet gaudir de tots els productes de proximitat cuinats amb les tècniques adequades per treure’n un millor partit des del punt de vista culinari i dietètic. Per millorar el nostre benestar i salut.

Aquesta filosofia recau en  tots els cursos de cuina, monogràfics, receptes i notícies relacionades amb el món de la nutrició que trobareu en aquest espai.